Pagina aan het laden...

Over ons


Goede kwaliteit prijstechnische verhouding:

Ons aannemingsbedrijf is opgericht in 2004, maar we hebben inmiddels ruim vijftien jaar werkervaring in de bouw en renovatiesector van woningen, kantoren, praktijkruimten en objecten. Aannemingsbedrijf Kalyan is door de eenvoudige organisatiestructuur en daaruit voortvloeiende korte beslissingslijnen een uitermate flexibel bedrijf dat snel en doeltreffend uw project realiseert. Om dit te bewerkstelligen maken we gedurende het hele proces – vanaf calculatie tot en met oplevering - gebruik van een aantal tools:

  1. Geautomatiseerd calculatieprogramma
  2. Planningsprogramma
  3. Werkvoorbereidingsschema
  4. Kostenbewakingsprogramma
  5. Volledig projectadministratie

Daarnaast wordt met vaste toeleveranciers, installateurs en (gespecialiseerde) onderaannemers samengewerkt die net zoals aannemingsbedrijf kalyan. kwaliteit en betrouwbaarheid als basiswaarden hanteren.Belangrijkste schakel in het traditionele bouwproces zijn onze medewerkers. Op elk niveau in de organisatie beschikt aannemingsbedrijf kalyan over goede en ervaren mensen. Het zijn zeer zelfstandige vakmensen die accuraat en met inzicht werken. Méér nog dan de flexibele organisatie, vormen zij de basis voor een bedrijfscultuur die garant staat voor service en kwaliteit.

Verzekering

Aannemingsbedrijf kalyan heeft een uitgebreide AANSPRAKELIJKHEID- en CAR- CONSTRUCTIE VERZEKERING (Constructie All Risks) deze biedt dekking bij schade die tijdens de verbouwing wordt aangericht aan het werk zelf, aan uw andere eigendommen of aan eigendommen van derden.