Pagina aan het laden...


Aannemingsbedrijf Ron Kalyan

Bouwen, verbouwen en/of renoveren kunt u het beste aan professionals overlaten. Juist omdat u  vakkundig geholpen wilt worden, bent u bij Kalyan Aannemersbedrijf terecht gekomen. Wij zijn uw partner voor al uw bouw, verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Het hebben van een eigen woning komt met vele verantwoordelijkheden en regels. Als u een huis gaat of laat bouwen, is het verstandig om hiervoor een aannemer in de arm te nemen.

Bij een eventuele verbouwing, dan wel het renoveren van een huis of object is het verstandig om een professionele aanpak in te schakelen. De bouw of renovatie moet immers volgens de gestelde regels vakkundig gebeuren.

Kalyan Aannemingsbedrijf is dé partner waarmee u al uw bouw, verbouw- en renovatiewerkzaamheden kunt laten uitvoeren. Van grote tot kleine werkzaamheden staan wij als een huis achter onze diensten.

 Wij komen overal

Wij komen vaak in uw buurt.

Inbraakpreventie

Wij beveiligen uw kantoor of huis.

Elektra installaties, loodgieter- en dakwerk

Wij zijn voor alles beschikbaar!

Bouwen, verbouwen en/of renoveren kunt u het beste aan professionals overlaten. Juist omdat u  vakkundig geholpen wilt worden, bent u bij Kalyan Aannemersbedrijf terecht gekomen. 

Over mijn Bouwbedrijf

Bouwen, verbouwen en/of renoveren kunt u het beste aan professionals overlaten. Juist omdat u  vakkundig geholpen wilt worden, bent u bij Kalyan Aannemersbedrijf terecht gekomen. Wij zijn uw partner voor al uw bouw, verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Het hebben van een eigen woning komt met vele verantwoordelijkheden en regels. Als u een huis gaat of laat bouwen, is het verstandig om hiervoor een aannemer in de arm te nemen. Bij een eventuele verbouwing, dan wel het renoveren van een huis of object is het verstandig om een professionele aanpak in te schakelen. De bouw of renovatie moet immers volgens de gestelde regels vakkundig gebeuren. Kalyan Aannemingsbedrijf is dé partner waarmee u al uw bouw, verbouw- en renovatiewerkzaamheden kunt laten uitvoeren. Van grote tot kleine werkzaamheden staan wij als een huis achter onze diensten.

Waarom ons?

Ons aannemingsbedrijf is opgericht in 2004, maar we hebben inmiddels ruim vijftien jaar werkervaring in de bouw en renovatiesector van woningen, kantoren, praktijkruimten en objecten. Onze kwaliteit/prijstechnische verhouding, concurreert met de beste bedrijven in het vak en daar zijn we natuurlijk trots op. Met deze diensten van Kalyan Aannemingsbedrijf weet u dat uw woning of pand als een huis staat.

U vindt ons door het hele land op bouw, verbouw en renovatie locaties. Hoewel wij regionaal gevestigd zijn, kunnen we overal in Nederland voor de bouw en verbouw van woningen dan wel van kantoren en praktijkruimte worden ingeschakeld.